Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on September 21st, 2018 | by fileto

0

Αναίτια επίθεση Χρυσαυγιτών στον Γιώργο Καλαντζή

Μπροστά στο κουρείο του Μπάμπη, πίσω από τον κινηματογράφο Απόλλων, που είναι και ένα από τα στέκια του πρώην υπουργού και βουλευτή Καβάλας Γιώργου Καλαντζή βρήκε την ευκαιρία γνωστός Χρυσαυγίτης της Καβάλας να του επιτεθεί φραστικά αποκαλώντας τον «προδότη», σήμερα Παρασκευή το πρωί ώρα αγοράς όπου στον πεζόδρομο της Κωστή Παλαμά γινόταν το αδιαχώρητο!

Προφανώς ο άνδρας δεν αποδέχεται την στάση του πρώην υπουργού που έχει κάνει δηλώσεις κατά του συγκεκριμένου φασιστικού χώρου που καλύπτει η Χρυσή Αυγή και προέβει σε αυτή την πράξη.

Ο Γιώργος Καλαντζής τον αναγνώρισε και μετά από καταγγελία επιλήφθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, η οποία και τον αναζητεί για να προχωρήσει στα περαιτέρω.

Παράλληλα ερευνάται και η παρουσία κι άλλων Χρυσαυγιτών στο σημείο που παρακολουθούσαν από απόσταση το γεγονός και πιθανόν να το βιντεοσκοπούσαν!

Από το γραφείο του πρώην υπουργού εκδόθηκε μια ολιγόλογη ανακοίνωση η οποία αναφέρει ότι: «

Αναίτια επίθεση δέχθηκε σήμερα Παρασκευή το πρωί ο πρώην Υπουργός Γιώργος Καλαντζής για δεύτερη φορά από ακροδεξιούς, γνωστούς της Χρυσής Αυγής, καθώς προχωρούσε στον πεζόδρομο της Κωστή Παλαμά στην Καβάλα».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑