Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 4th, 2018 | by fileto

0

Πυροβολούσε στον αέρα με το όπλο της γυναίκας του στο Παγγαίο

Συνελήφθησαν χθες (3-10-2018) το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, ένας 55χρονος αλλοδαπός και μία 43χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, ο 55χρονος ευρισκόμενος στoν αύλειο χώρο της οικίας του, προέβη σε άσκοπο πυροβολισμό στον αέρα, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, ιδιοκτησίας της 43χρονης συζύγου του.

Σημειώνεται ότι στη σχετική δικογραφία ο 55χρονος κατηγορείται επίσης για αντίσταση και απείθεια, καθόσον δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Από την κατοχή και την οικία του 55χρονου κατασχέθηκαν 1 κυνηγετικό όπλο, 14 κυνηγετικά φυσίγγια, 1 μαχαίρι και 1 κάλυκας.

Το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

 ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΊΖΕΡ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΑ

Συνελήφθη χθες (3-10-2018) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανεών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Καστανεών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 59χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανεών, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, ένα σπρέι δακρυγόνου και μία σιδερογροθιά, τα οποία και κατέσχεσαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑