Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 17th, 2018 | by fileto

0

Στον Σιμιτσή το χρίσμα του ΚΙΝΑΛ για την ΠΑΜ-Θ

Την υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Καβάλας, Κωστή Σιμιτσή στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενέκρινε το Κίνημα Αλλαγής, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Σιμιτσής «ως επικεφαλής μιας προοδευτικής, αυτόνομης, αυτοδιοικητικής παράταξης με την συνεργασία και συμπόρευση ευρύτερων κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων της Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, μπορεί να εγγυηθεί το σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός σύγχρονου αναπτυξιακού προγράμματος που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο δημιουργικής προσπάθειας για την περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νέος υποψήφιος του Κινήματος είναι Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει αναγορευθεί Διδάκτωρ Νομικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με αντικείμενο το Διεθνές Δίκαιο και είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.

Ειδικεύεται κυρίως σε υποθέσεις διοικητικού και εμπορικού δικαίου, δημόσιων και ιδιωτικών συμβάσεων, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κοινωνικού ασφαλιστικού δικαίου.

Από 1.1.2007 έως και 31.8.2014 διετέλεσε Δήμαρχος Καβάλας.

Ο Κωστής Σιμιτσής διετέλεσε Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (2011 – 2014) και τακτικό μέλος της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2010 – 2014).


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑