Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 19th, 2018 | by fileto

0

Και ανήλικοι “ποντικοί” στη φάκα της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τέσσερις διαρρήξεις καταστημάτων και δύο απόπειρες, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 13 έως 18-10-2018, στην πόλη της Καβάλας. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 5 ημεδαπών, ηλικίας 20, 18, 18, 13, 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 17/18-10-2018, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, οι 4 από τους δράστες, ηλικίας 20, 18, 18 και 13 ετών.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι, οι δράστες ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξαν 4 καταστήματα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, μεταξύ άλλων, διάφορα χρηματικά ποσά, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλα 2 καταστήματα, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν τις πράξεις τους.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς επίσης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά τη διάπραξη των κλοπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑