Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on October 30th, 2018 | by fileto

0

Τελικά κάνει πίσω ο Κώστας Ζαγναφέρης;

Σε θολά νερά κινούνται οι γαλάζιες υποψηφιότητες στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, αν και μέχρι στιγμής έχουν ανακοινώσει την κάθοδό τους τόσο ο Χρήστος Μέτιος όσο και ο Δημήτρης Πέτροβιτς.

Μάλιστα ο κ. Πέτροβιτς στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι: «Η απόφασή μου να ηγηθώ ενός ανεξάρτητου συνδυασμού, αποτελεί προσωπική επιλογή, αλλά και παρότρυνση πολλών συμπολιτών, κυρίως νέων, που αντιλαμβάνονται τις ανησυχίες και τον προβληματισμό που επικρατούν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Περιφέρειά μας».

Καταλήγει δε ότι: «Με αίσθημα ευθύνης επιλέξαμε να αναλάβουμε δράση και να πάμε μπροστά, μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι όσο ποτέ, για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, για τον τόπο και τα παιδιά μας. Μπορούμε και θα πετύχουμε!».

Το οξύμωρο είναι ότι ο κ. Πέτροβιτς ένα 24ωρο πριν φωτογραφιζόταν με τον Χρήστο Μέτιο στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου ενώ δύο 24ωρα πριν με τον Κώστα Ζαγναφέρη όπου πήγε λέει να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.

Στάχτη στα μάτια όλα και φυσικά ήδη όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας είχε ριφθεί ο κύβος από την Παρασκευή όταν ο Κώστας Ζαγναφέρης άνοιξε τον δρόμο στον Δημήτρη Πέτροβιτς να αναλάβει πρωτοβουλία.

Στα ερωτήματα «Τι ήταν αυτό που έκανε τον Δημήτρη  Πέτροβιτς να «προλάβει» την επίσημη κάθοδο του Κώστα Ζαγναφέρη και του Χριστόδουλου Τοψίδη; Η συνάντηση της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη με τον πανικόβλητο Μέτιο που δεν θα συνεργάζονταν με κανέναν… «αντάρτη;» Ή ο «τρόμος» της εξαφάνισής του στον Έβρο από τον Χριστόδουλο Τοψίδη;» η απάντηση βρίσκεται προφανώς στο να αποτρέψουν τον Τοψίδη να τολμήσει την κάθοδό του, αλλά και μια συμφωνία που πιθανόν να έγινε με το περιβάλλον Μητσοτάκη για υποχώρηση του Κώστα Ζαγναφέρη και τον προσανατολισμό του στον Δήμο Ξάνθης!

Οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει για εμπλοκή του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προφανώς ήταν μπαρούφες, αν και δεν ισχύει το ίδιο για τον Δημήτρη Σταμάτη που πιθανόν να ερωτήθηκε. Πιθανόν!

Κύκλοι προσκείμενοι στον Αντώνη Σαμαρά ξεκαθαρίζουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτε για την κάθοδο Πέτροβιτς, ενώ πολλά λέγονται για την αναστάτωση του Χρήστου Μέτιου όταν πληροφορήθηκε την κάθοδο του μέχρι χθες «κολλητού» του αντιπεριφερειάρχη και αναπληρωτή περιφερειάρχη ΠΑΜ-Θ!

Το ερώτημα είναι τι θα κάνει από δω και πέρα ο Κώστας Ζαγναφέρης και αν θα προχωρήσει σε δημιουργία παράταξης απέναντι στον Χρήστο Μέτιο και τον Δημήτρη Πέτροβιτς αλλά και το τι θα κάνουν οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες Θεόδωρος Μαρκόπουλος, Αργύρης Πατακάκης και Νίκος Τσαλικίδης, αλλά και ο Μιχάλης Αμοιρίδης μια και πληροφορίες αναφέρουν ότι κινούνται στο να στηρίξουν τη κίνηση του Δημήτρη Πέτροβιτς που την θεωρούν ως κομμάτι της Περιφερειακής Αναγέννησης που ίδρυσε ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑