Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 18th, 2018 | by fileto

0

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ: Νέο αστέρι στο τραγούδι από τη Νέα Πέραμο

Ο Χρήστος Παγώνης είναι ένας νέος τραγουδιστής, ο οποίος με αργά αλλά σταθερά βήματα εξελίσσεται ως ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Γεννήθηκε στη Γερμανία σε μια περιοχή κοντά στη Στουτγάρδη. Έζησε εκεί μέχρι τα 8 του χρόνια και έπειτα μετακόμισε μόνιμα στη Νέα Πέραμο Καβάλας, το χωριό του.

Θέτει στόχους για το προσεχές μέλλον και προσπαθεί καθημερινά να μαθαίνει όλο και περισσότερα για την αγάπη του! Τη Μουσική!

Ξεπερνάει κάθε δυσκολία που θα βρεθεί στο δρόμο του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αγγίξει κάθε του όνειρο.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Μακριά και Αγαπημένα».

Ο ίδιος αναφέρει σχετικά σε συνέντευξη του ότι: «αυτο το τραγούδι γράφτηκε μέσα σε 20 λεπτά από μια φράση που μου ήρθε στο μυαλό: Εγώ χωρίς εσένα, εσύ χωρίς εμένα. Δεν υπάρχει καμία ιστορία πίσω απο το τραγούδι. Έκατσα και έγραψα εγώ την ιστορία πάνω σε αυτή τη φράση που μου ήρθε. Έχει όντως λίγες μέρες που έχει κυκλοφορήσει και ήδη είμαστε περίπου στις 100.000 προβολές. Αν συνεχίσει έτσι; Ξεπερνάει το στη μαμά σου χωρίς επιστροφή και θα είναι η καινούργια μου επιτυχία πλέον».

Αναφέρει ότι: «Μέχρι στιγμής όμως έχω πάρει το πτυχίο της αρμονίας, της αντίστιξης και της βυζαντινής μουσικής. Αυτή τη στιγμή κάνω το δίπλωμα μου πάνω στη βυζαντινή. Από μικρό παιδί έκανα πάντα μαθήματα μπουζουκιού και κιθάρας. Εύχομαι να μπορώ μια ζωή ολόκληρη να μαθαίνω όλο και περισσότερα για αυτό που αγαπώ. Πέρασα από πολλούς δασκάλους και σίγουρα από τον καθένα έχω πάρει και κάποια διαφορετικά στοιχεία. Ο άνθρωπος όμως που με βλέπει τόσα χρόνια καθημερινά λίγες ώρες λιγότερο από την οικογένεια μου είναι ο Μανώλης ο Μπούσουλας με τον οποίο έχω κάνει όλες τις θεωρητικές μου σπουδές που σου προανέφερα (αρμονία , αντίστιξη και βυζαντινή). Από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να με βλέπει για πολλά ακόμη χρόνια μιας που μόνο επιτυχίες έχουμε μαζί και η συνεργασία μας (δάσκαλος – μαθητής) είναι άψογη.»


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑