Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on December 19th, 2018 | by fileto

0

Μήπως να διευκολύνει τον Μητσοτάκη ο Μέτιος;

Σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας της Καβάλας “7η Μέρα” διαβάζουμε το εξής σχόλιο: “Η ιστορία Μέτιου στην περιφέρεια δεν εξελίσσεται θετικά.

Ο περιφερειάρχης προφανώς έχει αφήσει πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς από το επιχειρηματικό του παρελθόν και αυτούς καλείται να τους κλείσει τώρα. Επειδή όμως αδυνατεί να το πράξει πληροφορούμε ότι έχουν δεσμεύτει οι τραπεζικοί λογαριασμοί του στους οποίους μπαίνει ο μισθός του για χρέη ύστερα προς το δημόσιο και εταιρεία πετρελαιοειδών.

Με ένα τέτοιο πρόβλημα στην πλάτη του Μέτιου και άγνωστο ποιο ακόμη μπορεί να συμπληρωθεί ένα είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να κάνει προεκλογικό αγώνα χωρίς να τον στήσουν οι αντίπαλοι του στα τρία μέτρα. Μια τέτοια εξέλιξη φυσικά θα επηρεάσει και την εικόνα της ΝΔ στην περιφέρεια και αν ο Μητσοτάκη δεν άρει τη στήριξη του στον Μέτιο γρήγορα θα χρεωθεί το Βατερλό που προβλέπεται να γίνει τον Μάιο.

Πως λοιπόν θα κάνει εκλογές ο Μέτιος; Μπορεί να μου το πουν από το «Μοσχάτο»;”.

Αν όλα αυτά που αναφέρει το δημοσίευμα ισχύουν, θα πρέπει άμεσα ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος να επιστρέψει το χρίσμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, να ζητήσει να αποσυρθεί και φυσικά να σώσει το γόητρο της ΝΔ στην περιοχή, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα και την εικόνα του…

Μια παραίτηση θα έλυνε τα χέρια του Κυριάκου και θα ανακούφιζε το κόμμα, εκτός αν έχει κάτι σε αντίλογο ο περιφερειάρχης!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑