Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 10th, 2019 | by fileto

0

Έσκασε στα χέρια του μποτίλια υγραερίου στην Κομοτηνή

Έντονη ανησυχία επικράτησε σήμερα λίγο μετά τις δέκα το πρωί όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε μικρό κατάστημα, στο κέντρο της Κομοτηνής, από το οποίο  ο ιδιοκτήτης του εμπορεύονταν φιάλες υγραερίου για πετρογκάζ και μικρές μποτίλιες υγραερίου για καμινέτα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός με την Π/Υ Κομοτηνής να φθάνει επί τόπου εγκαίρως με 8 άνδρες και 4 οχήματα θέτοντας την πυρκαγιά υπό πλήρη έλεγχο. Υπό τις οδηγίες του Επιπυραργού Αθανάσιου Αραμπατζή η πυρκαγιά κατασβέστηκε χωρίς να εξαπλωθεί στα παρακείμενα καταστήματα, τα οποία ήταν ήδη σε λειτουργία. Στον τόπο έχει παραμείνει ένα όχημα καθαρά για λόγους ασφαλείας.

Λόγω των εκρήξεων που σημειώνονταν κατά την εξέλιξη της πυρκαγιάς υπήρξε, όπως ήταν φυσικό, μεγάλη ανησυχία στους ιδιοκτήτες των γειτονικών καταστημάτων κι επικράτησε αναστάτωση στους παρακείμενους δρόμους, καθώς αποκλείστηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων. Δεκάδες συγκεντρωμένοι πολίτες παρακολούθησαν λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια κατάσβεσης. Τέλος, καθησυχαστικό είναι το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης, που διακομίστηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο είναι εκτός κινδύνου δεχόμενος τις φροντίδες ιατρών και νοσηλευτών στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

πηγή: ΕΡΤ


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑