Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 15th, 2019 | by fileto

0

Την τοπική αγορά θα στηρίξει ο Μάκης Παπαδόπουλος

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος αναφέρει: «Τα τελευταία χρόνια, η κατάσταση στην τοπική αγορά, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας, αντί να βοηθήσει, κάνει κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς σε πολίτες και επαγγελματίες και ακολουθεί φορομπηχτική πολιτική εναντίον των επιχειρήσεων, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την κατακόρυφη αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΚ που θα βιώσουν από φέτος οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις.

Εμείς δεσμευόμαστε να κάνουμε τον Δήμο μας πιο φιλικό προς όλους, πολίτες, επαγγελματίες, επενδυτές:

  • να στηρίξουμε την τοπική αγορά, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις με σχέδιο, συγκεκριμένα μέτρα και δικαιοσύνη. Αυτές κινούν την τοπική οικονομία, δημιουργούν εισοδήματα και θέσεις εργασίας για τους δημότες και έσοδα για τον Δήμο. Ήδη, από τον Οκτώβριο του 2018, έχουμε ανακοινώσει ένα πλήρες πακέτο συγκεκριμένων μέτρων, το οποίο θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται.
  • να είμαστε «μπροστάρηδες» στις διεκδικήσεις της αγοράς και της επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, με σκοπό όλοι μαζί να φέρουμε αποτέλεσμα από τα κέντρα λήψης αποφάσεων.
  • να ενισχύσουμε την υπηρεσία της Πολεοδομίας, για να γίνει πιο γρήγορη και αποτελεσματική και να εκδίδονται ταχύτερα οι άδειες. Έτσι, θα διευκολύνονται οι νέες επενδύσεις, «θα ανοίγουν» δουλειές σε πολλά επαγγέλματα και θα τροφοδοτείται συνεχώς η ανάπτυξη στον τόπο μας.
  • να καταργήσουμε κάθε άδικο και φορομπηχτικό μέτρο της σημερινής διοίκησης του Δήμου. Θα εξισώσουμε τα τέλη τραπεζοκαθισμάτων που πληρώνουν τα καταστήματα του κέντρου με τα χαμηλότερα τέλη του ΟΛΚ για τα καταστήματα της παραλιακής ζώνης. Θα μειώσουμε ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ τις κατηγορίες καταναλωτών τις χρεώσεις νερού της ΔΕΥΑΚ. Η μελέτη κοστολόγησης του νερού που εγκρίθηκε πρόσφατα από τη ΔΕΥΑΚ έχει δείξει ότι αυτό είναι εφικτό.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑