Άποψη - Γνώμη

Published on February 24th, 2019 | by fileto

0

Ξεκίνησε ο βρώμικος πόλεμος κατά Τοψίδη – Μαρκόπουλου

Και όταν τα παπαγαλάκια της Θράκης είδαν ότι δεν βγαίνει το σενάριο που ύφαναν, ξεκίνησαν ενορχηστρωμένα σενάρια κατά Τοψίδη, Μαρκόπουλου, Στυλιανίδη και όποιον πάρει ο χάρος, μέχρι και κατά του Μαρκόπουλου που αντέχει στις πιέσεις.

Φυσικά και οι κηπουροί δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτε άλλο από τα χτυπούν τους κενούς τενεκέδες τους και να βγάζουν την λύσσα τους κατά του Στυλιανίδη που τον θεωρούν πλέον κάστρο απόρθητο.

Οι ίδιοι λασπωμένοι και κάθιδροι συναινούν με κάποιον άλλον πολιτικό της Ροδόπης, τον Ιλχάν Αχμέτ πιθανόν να τον θέλουν και στη ΝΔ μια και τόσο ο Ιλχάν (για τους δικούς του λόγους) όσο και το κηπουραίικο έχουν την άποψη ότι ο Ευριπίδης τους χαλάει τα σχέδια, μια και δεν είναι ικανοί να τον ανταγωνιστούν…

Οι κηπουροί λοιπόν συνεργάζονται με τους ναρκαλιευτές σε κοινό μέτωπο σεναρίων και βρήκαν μη έχοντας κάτι άλλο να υφάνουν, να φτιάχνουν την κουρελού της δήθεν συνεργασίας μετακλογικά Τοψίδη και Κατσιμίγα βγάζοντας ένα σωρό μπούρδες από το μυαλό τους.

Καλά κάνουν, μια και τόσο τους κόβει, και όσο βλέπουν τον Μέτιο να αρμενίζει ως υποψήφιος και τον Πέτροβιτς, να ψάχνει κλαδί να κελαηδήσει τόσο θα κάνουν κουρελούδες σεναρίων, με τα τσόλια που τους είναι πρόχειρα!

Τέλος θα πρέπει να ξέρουν ότι ο Μαρκόπουλος, είναι έτοιμος να απαντήσει σε όσα δήθεν αποκαλυπτικά βγάζουν στη φόρα και μάλιστα να ετοιμάζονται για …δικηγόρο!

Και κάτι τελευταίο. Τα πολλά κολητιλίκια με την Πανδώρα τα ξέρουν στην οδό Πειραιώς Μοσχάτο… Καρφώνεστε!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑