Εκδηλώσεις

Published on December 22nd, 2019 | by fileto

0

Πήρε ο Ζαμπούκης άριστα για τα Χριστούγεννα!

Ο νέος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης έκανε την διαφορά στην προετοιμασία για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων με μια παράσταση που δεν την είχαμε ξαναδεί.

Η μαγεία του 3D projection mapping στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης που ζωντάνεψε την Παρασκευή και μάγεψε περαστικούς και επισκέπτες επαναλαμβάνεται για δύο ακόμα ημέρες!

Το καταπληκτικό και μοναδικό αυτό θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επισκέπτες και περαστικοί της Αλεξανδρούπολης ενώ για όσους βρίσκεστε λίγο πιο μακριά από την πρωτεύουσα του Έβρου.

Το υπέροχο αυτό θέαμα επαναλήφθηκε χθες Σάββατο 21 και θα επαναληφθεί σήμερα Κυριακή 22 Δεκεμβρίου από τις 7.00 μ.μ. έως τις 11.00 μ.μ. ανά 8′ όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης: Χτες ζήσαμε στην πόλη μας την απόλυτη εμπειρία του 3D projection mapping στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης!

Για όσους δεν το πρόλαβαν η τρισδιάστατη προβολή στο κτίριο του δημαρχείου με τα εντυπωσιακά γεωμετρικά σχήματα και τις εορταστικές παραστάσεις θα επαναληφθεί σήμερα  Κυριακή από τις 7.00 μ.μ. έως τις 11.00 μ.μ. ανά 8′.

Σας ευχαριστούμε που το αγκαλιάσατε και ζητούμε την κατανόησή σας για τη μερική συσκότιση καθώς και την προσοχή των διερχόμενων οδηγών αυτοκινήτων ή δικύκλων.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑