Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 7th, 2020 | by fileto

0

Κλεμμένες λιμουζίνες με σαρδέλες λαθρομετανάστες

Συνελήφθη την 4-1-2020 το απόγευμα, στο νομό Έβρου , από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εθνική οδό Αρδανίου – Ορμενίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ακολούθως, στον κόμβο Αρδανίου αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Φερών εντόπισαν το όχημα και το ακολούθησαν μέχρι την βιομηχανική περιοχή Αλεξανδρούπολης, όπου ο 32χρονος οδηγός του το ακινητοποίησε και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης, καθώς επίσης ότι αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑