Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 3rd, 2020 | by fileto

0

Ο Μακάριος Λαζαρίδης καθάρισε για τον Συρόπουλο

Ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για την υπόθεση υγείας του Θανάση Συρόπουλου, έκανε την εξής δήλωση:

«Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Από την πρώτη στιγμή, η κινητοποίηση ήταν συγκινητική. Προσωπικά, συναντήθηκα με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Τον ενημέρωσα με λεπτομέρεια για την κρισιμότητα της κατάστασης και ζήτησα να γίνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου το συντομότερο ο συμπολίτης μας να τύχει της φροντίδας που απαιτεί η κρίσιμη κατάστασης της υγείας του.

ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-1Σήμερα, ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Πέτρος Αρβανιτάκης επικοινώνησε με τον κ. Συρόπουλο και τον διαβεβαίωσε ότι με εντολή του κ. Κικίλια ο ΕΟΠΥΥ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της επέμβασης για την αφαίρεση όγκου στην οποία πρέπει άμεσα να υποβληθεί.

Ευχαριστώ τον υπουργό Υγείας Β. Κικίλια για την άμεση λύση που έδωσε στο πρόβλημα υγείας του κ. Συρόπουλου. Στηρίζει στην πράξη – με ενέργειες και δράσεις – τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Εκείνους που μας έχουν – ως πολιτικούς – περισσότερο ανάγκη.

Εύχομαι από καρδιάς ταχεία ανάρρωση στον κ. Συρόπουλο, να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτεια της υγείας του και να επιστρέψει από το εξωτερικό ξανά γερός στην πόλη μας και την οικογένειά του».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑