Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 26th, 2020 | by fileto

0

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σκανδαλώδης fast track ανάθεση έργου

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: “Σκανδαλώδης fast track ανάθεση έργου 24.800 ευρώ από τη διοίκηση του Δήμου!”

Με προκήρυξη διαγωνισμού που εκδόθηκε την Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 (δηλ. χθες!!) και έχει ημερομηνία λήξης προσφορών – συμμετοχών στην προκήρυξη στις 12.00 η ώρα το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020 (δηλ. σήμερα, χωρίς να έχουν συμπληρωθεί ούτε καν 24 ώρες!!), η διοίκηση του Δήμου κατά παράβαση κάθε νομιμότητας και δεοντολογίας θέλει να αναθέσει το έργο “Υπηρεσία ενεργειακής διαχείρισης και αναβάθμισης Κλειστού Κολυμβητηρίου” (με προϋπολογισμό 24.800 ευρώ) σε κάποιον μηχανικό της αρεσκείας της, τον οποίο έχει ήδη προ-επιλέξει!!!

Η Δημοτική Αρχή, πέρα από τον “αιφνιδιασμό” που επιχείρησε με το ελάχιστο χρονικό περιθώριο που έδωσε στους όποιους ενδιαφερόμενους (ούτε 24 ώρες!!), έθεσε στην προκήρυξη “φωτογραφικές” προδιαγραφές:

  1. Απέκλεισε τους Διπλ. Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς από τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, παραβλέποντας ότι έχουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τους Διπλ. Μηχανολόγους Μηχανικούς!
  2. Έθεσε ως όρο να υπάρχει 20ετή εμπειρία του Διπλ. Μηχανολόγου Μηχανικού και απαιτεί τα μέλη της ομάδας έργου να είναι δύο Μηχανολόγοι Μηχανικοί Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΤΕΙ) με 10ετή και 4ετή εμπειρία αντίστοιχα!
  3. Δεν αναφέρει πουθενά την απαίτηση να υπάρχει Μελετητικό Πτυχίο!
  4. Η “νέα” διοίκηση του Δήμου άρχισε πολύ γρήγορα να χρησιμοποιεί τις γνωστές και “παμπάλαιες” μεθόδους του ρουσφετιού και της τακτοποίησης “των δικών μας παιδιών”. Μετά “τους δικούς της” ακριβοπληρωμένους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές, έρχονται και “οι δικοί της” προμηθευτές, μελετητές κ.ά.

Κατά τα άλλα, ο Δήμαρχος Καβάλας “οραματίζεται” τον… “σύγχρονο” Δήμο Καβάλας…

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

“Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”

Ο Επικεφαλής

Μάκης Παπαδόπουλος

 

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑