Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 14th, 2020 | by fileto

0

5 συλλήψεις στην ΑΜ-Θ για σπάσιμο των μέτρων

Αυστηρούς ελέγχους πραγματοποιεί το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, για να διαπιστώσει αν εφαρμόζονται χωρίς αστερίσκους στην Καβάλα, στην πόλη και τα χωριά μας τα μέτρα τα οποία έχουν ληφθεί για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοιού!

Ήδη οι καταγγελίες στο 100 παίρνουν και δίνουν και οι αστυνομικοί που καλούνται να εφαρμόσουν τον Νόμο είναι επί ποδός σε κάθε καταγγελία και κάθε περίσταση.

Οι συλλήψεις είναι καθημερινό φαινόμενο, αν και γίνονται σε ορισμένες περιπτώσεις και συστάσεις όταν κάποια καταστήματα βαφτίζονται take away και όχι απλά καφέ!

Μάλιστα σε όλη τη χώρα σε οκτώ συλλήψεις ιδιοκτητών καταστημάτων που βρέθηκαν ανοικτά παρά την απαγόρευση έχει προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται κατά βάση για γυμναστήρια, κομμωτήρια, μπαρ και καταστήματα περιποίησης νυχιών, τα οποία άνοιξαν παρά τη δημοσιοποίηση της απαγόρευσης.

Για παράδειγμα εντόπισαν γυμναστήριο που ήταν ανοιχτό και μέσα υπήρχε κόσμος που έκανε γυμναστική, ενώ σε ένα μπαρ όπου ιδιοκτήτης φέρεται να είναι ένας αλλοδαπός ήταν ανοιχτό με τους θαμώνες μέσα στο κατάστημα.

Δύο κομμωτήρια, ένα κουρείο και ένα κέντρο αισθητικής ήταν επίσης ανοικτά. Στο κομμωτήριο συνελήφθησαν και οι τρεις ιδιοκτήτες που κούρευαν τα ραντεβού τους…

 

5 συλλήψεις στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη

Στο πλαίσιο αυτό, από την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί συνολικά σε όλη την επικράτεια 43 παραβάσεις για τις οποίες συνελήφθησαν 45 άτομα και συγκεκριμένα:

– 12 στην Αττική,

– 6 στη Δυτική Ελλάδα,

– 6  στη Θεσσαλία,

– 5 στη Δυτική Μακεδονία,

– 5 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

– 3 στην Κρήτη,

– 3 στο Νότιο Αιγαίο,

– 2 στην Πελοπόννησο,

– 2 στην Ήπειρο και

– 1 στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες κατελήφθησαν να λειτουργούν χώρους (φροντιστήρια, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, Κ.Α.Π.Η., καφετέριες – καφενεία, κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών εντός εμπορικού κέντρου, κ.λπ.) για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Την ίδια ώρα, έχουν κληθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όλοι οι διαχειριστές των αστυνομικών τμημάτων για να παραλάβουν γάντια, καθαριστικά και είδη υγιεινής τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια των περιπολιών τους.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑