Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 22nd, 2020 | by fileto

0

Θερμοκέφαλοι καίνε καλαμιές και μένουν ατιμώρητοι!

Από την Ξάνθη δημοσιογράφοι το απόγευμα της Παρασκευής μας ρωτούσαν ποια φωτιά είναι αυτή που έχει γεμίσει με καπνό την πόλη τους.

Τελικά η φωτιά δεν ήταν από τον Παλιό Ξεριά όπως έλεγαν οι πληροφορίες, αλλά από δύο σημεία στην Αλατζά Γκιόλα στην περιοχή του κάμπου του Νέστου, κοντά στη Χρυσούπολη.

Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασε από άγνωστη αιτία, προφανώς από κάποιον θερμοκέφαλο που έβαλε φωτιές στις καλαμιές και επεκτάθηκε μια και στο σημείο επιχείρησαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χρυσούπολης και 4 πυροσβέστες.

Ακόμη και το πρωί του Σαββάτου συνέχιζε να καίει η μεγάλη φωτιά αναγκάζοντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ενισχύσει τις δυνάμεις της στο σημείο, προσπαθώντας να περιορίσει τη φωτιά, ενώ το σύννεφο καπνού είχε πλέον καλύψει όλη την ευρύτερη περιοχή.

Το θετικό ήταν ότι δεν κινδύνεψαν κατοικημένες περιοχές και επιχειρήσεις.

 

Φωτιά και σε ισόγειο στην Υψηλάντου στην Καβάλα

Το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαρτίου 2020, μια ώρα πριν τα μεσάνυχτα, φωτιά ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Υψηλάντου στην Καβάλα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας και αντιμετώπισαν το περιστατικό, ενώ άγνωστα, μέχρι στιγμής, παραμένουν τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑