Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on March 28th, 2020 | by fileto

0

Θα γίνει το Cosmopolis επιμένει ο Ζοπόγλου!

Και ενώ κανείς από τον ΕΟΔΥ δεν γνωρίζει τι μας επιφυλλάσει το μέλλον σχετικά με την πανδημία του κορωνοιού, σε δήλωσή του που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Cosmopolis στο facebook ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Άλκης Ζοπόγλου διαβεβαιώνει ότι η διοργάνωση θα γίνει, «ίσως όχι όπως είχε σχεδιαστεί», αλλά θα γίνει, υπογραμμίζοντας ότι «ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες θα κάνουμε την ποιοτική διαφορά».

Ο Άλκης Ζοπόγλου γνωστοποιεί επίσης ότι το τελικό πρόγραμμα του Cosmopolis 2020 θα ανακοινωθεί σύντομα, σε κάθε περίπτωση πριν το Πάσχα.

Μέχρι τότε ποιος ζει και ποιος μπορεί αν ελπίζει!

Η ανάρτηση Ζοπόγλου:

Με βάση την τρέχουσα κατάσταση, θα επιλέξουμε το καλύτερο…

Εξακολουθούμε να μην ξέρουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον. Υπάρχουν επιστημονικά μοντέλα και γραφήματα που έρχονται σε μας από κάθε γωνιά της γης και κάθε μέρα μας λένε κάτι διαφορετικό. Συνεπώς, συνεχίζουμε να εστιάζουμε στο Cosmopolis με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις.

Δεν γνωρίζουμε σε ποια μορφή ακριβώς θα καταλήξουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχουμε φτιάξει πολλά μοντέλα υλοποίησής του από τα οποία με βάση την τρέχουσα κατάσταση θα επιλέξουμε το καλύτερο.

Το αναδιαμορφώνουμε καθημερινά και ακούμε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Το Cosmopolis θα γίνει, όχι ίσως όπως το είχαμε σχεδιάσει, αλλά θα γίνει.

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα και σίγουρα πριν το Πάσχα. Το Cosmopolis θέλει να κάνει ό,τι μπορεί για να υποστηρίξει τους καλλιτέχνες της περιοχής μας αλλά και της χώρας μας που πλήττονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Θα δώσουμε το οριστικό πρόγραμμα όταν θα έχουμε απαντήσεις και να είστε σίγουροι ότι ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες θα κάνουμε την ποιοτική διαφορά.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να συμβάλλουμε στο να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο κοινωνικός ιστός της πόλης μας και να επανέλθουμε από αυτή τη δοκιμασία ενωμένοι. Άλλωστε, όπως έχει ειπωθεί, η τέχνη είναι ο πιο σύντομος δρόμος για να έρθουν οι άνθρωποι κοντά.

Παραμένουμε στα σπίτια μας και εργαζόμαστε σκληρά για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και αβέβαιη στιγμή για όλο τον κόσμο.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας.

Για το Cosmopolis festival
Άλκης Ζοπόγλου
Καλλιτεχνικός Διευθυντής


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑