Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 5th, 2020 | by fileto

0

Η κακοκαιρία έπληξε την Καβάλα

Από πτώσεις δένδρων, μέχρι και κατολισθήσεις αλλά και διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν σήμερα σε όλο τον νομό Καβάλας, από την παρατεταμένη κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή.

Μέσα στην πόλη, αλλά και σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου είχαμε πτώσεις δένδρων που σε πολλές περιπτώσεις καταπλάκωσαν αυτοκίνητα και οικήματα.

Σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο σημειώθηκαν κατολισθήσεις που δεν προκάλεσαν ατυχήματα μια και υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων λόγω των μέτρων προστασίας για την εξάπλωση του κορωνοιού.

Στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Ροδόπης δίπλωσε νταλίκα με αποτέλεσμα να υπάρχουν μέτρα για την κυκλοφορία των οχημάτων που κινούντο στην περιοχή, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε πολλά σημεία της περιφέρειας ΑΜ-Θ!

Ιδιαίτερα προβλήματα παρουσιάζει για μια φορά ακόμη ο Δήμος Παγγαίου όπου τα συνεργεία προσπάθησαν μέχρι αργά το βράδυ να αποκαταστήσουν τις βλάβες από πτώση καλωδίων!

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από σήμερα (5-4-2020) και ώρα 13.40, με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή, ενώ η κυκλοφορία των παραπάνω οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του εθνικού δικτύου Κομοτηνής – Πόρτο Λάγους – Ξάνθης.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο της περιφέρειας μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑