Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 5th, 2020 | by fileto

0

“Καθαρός” από κρούσματα ο νομός Καβάλας!

Μακάρι να κρατήσει μέχρι το τέλος της περιπέτειας και ο νομός Καβάλας, εκτός από τα 3 επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού τα οποία έχουν πλέον αναρρώσει και βρίσκονται στα σπίτια τους να μην βρεθούν άλλα θετικά κρούσματα.

ΠΑΠΠΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

παπαςΜε επιστολή του στο KAVALA POST ο Καβαλιώτης ιερέας αποποιείται της «πατρότητας» του κειμένου που σε δημοσίευμα το Καβαλιώτικο σάιτ αναφέρει ότι ο ίδιος ανήρτησε στη σελίδα της ενορίας στο Facebook.

Το βράδυ του Σαββάτου 4 Απριλίου 2020 το KAVALA POST αναδημοσίευσε, όπως ισχυρίζεται ένα κείμενο, με τίτλο «Ο ευλογημένος κορόνα ιός» το οποίο είχε αναρτήσει σύμφωνα με το δημοσίευμά του, στις 29 Μαρτίου 2020 [ώρα 19:11] στη Σελίδα «Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Καβάλας» στο facebook ο εφημέριος του ναού π. Εμμανουήλ Κατσικαλάκης.

Το δημοσίευμα απέκτησε τεράστιες διαστάσεις στις διάφορες ενημερωτικές ιστοσελίδες και προκάλεσε θόρυβο στην εκκλησιαστική κοινότητα.

Ο εφημέριος αποποιείται την πατρότητα του κείμενου και από ότι δείχνουν τα πράγματα θα πάμε σε …διερεύνηση της υπόθεσης και από τις δύο πλευρές!

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑