Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 5th, 2020 | by fileto

0

Τρολάρισμα από τον δήμαρχο Παγγαίου;

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ – ΜΗΝ ΜΠΑΊΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ...

Με μια ανάρτησή του η οποία πραγματικά προβληματίζει ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης μοιάζει να μην αντιλαμβάνεται την κακή οικονομική κατάσταση την οποία βιώνουν οι συνδημότες του και τους καλεί παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας …να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους στον Δήμο Παγγαίου!

Το πιο καταπληκτικό είναι ότι από την μια αναφέρει “μένουμε σπίτι” και από την άλλη “…καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας”! ΑΠΙΘΑΝΟ!

91982317_3004096652988726_5058699540215889920_oΣτην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής: “Σε μια περίοδο πραγματικής αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού απέναντι στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας αλλά και σε μια ευνομούμενη πολιτεία είμαστε υποχρεωμένοι να αναδείξουμε την ευθύνη μας .
ΚΑΛΩ όσοι πραγματικά μπορούμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας απέναντι στον Δήμο και την ΔΕΥΑΑΠ ώστε απρόσκοπτα να συνεχίζονται να καλύπτονται οι λειτουργικές δαπάνες όλων των υπηρεσιών.
Το κοινωνικό μας πρόσωπο και την αρωγή μας σε οικονομικά ασθενείς κατηγορίες πολιτών μας να είστε σίγουροι ότι θα το αντιληφθούν όλοι οι συναλλασσόμενοι με τον Δήμο με μία σειρά ευεργετικών μέτρων που την κατάλληλη στιγμή θα ληφθούν τόσο για τους απλούς πολίτες , όσο και για τους καταστηματάρχες , τους αγρότες και τους υπόλοιπους συναλλασσόμενους εφαρμόζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Πρέπει να πάψουν οι λαϊκίστικες κορώνες που θυμίζουν εποχές «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να διαταράσσουν το πνεύμα συνεννόησης και Εθνικής ομοψυχίας το οποίο είναι έντονο στην περίοδο της πανδημικής κρίσης .
#μένουμε σπίτι και καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας .
Καλό βράδυ”.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑