Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 8th, 2020 | by fileto

0

Αποχωρεί από την Energean o Δημήτρης Γόντικας…

Τέλος εποχής για τον Δημήτρη Γόντικα, Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Energean που αποχωρεί μετά από επτά χρόνια για προσωπικούς λόγους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Energean Μαθιός Ρήγας δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, με τον οποίο μας συνδέει και μακρά φιλία, για την προσφορά του στην εταιρεία για επτά ολόκληρα χρόνια, αλλά και να τού ευχηθώ κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του ζωή».

Μέχρι την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Edison E&P και τη συνολική αναδιοργάνωση της Energean, οι αρμοδιότητες στην Ελλάδα καλύπτονται ως εξής

Ο Άγγελος Μαστραντώνης, παράλληλα με τον ρόλο του ως Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων του ομίλου, αναλαμβάνει και Διευθύνων Σύμβουλος για την ελληνική θυγατρική Energean Oil & Gas SA.

 

O Δρ. Κωνσταντίνος Νικολάου καθίσταται μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ελληνικής θυγατρικής και αναλαμβάνει Αντιπρόεδρός της με ευθύνη τον τεχνικό συντονισμό των projects και του χαρτοφυλακίου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του Πρίνου, των ερευνητικών δραστηριοτήτων στη Δυτική Ελλάδα, των projects του Κατακόλου και της Υπόγειας Αποθήκης Φυσικού Αερίου στη Νότια Καβάλα καθώς και τις σχέσεις με το ελληνικό Δημόσιο.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑