Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 8th, 2020 | by fileto

0

Θετικά μηνύματα από Αλεξανδρούπολη για κορωνοϊό

  • Δύο εξιτήρια την Τρίτη 7 Απριλίου σε άτομα που νόσησαν από τον κορονοϊό

Θετικά νέα από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης αναφορικά με τα κρούσματα κορονοϊού καθώς δόθηκαν ακόμη δύο εξιτήρια σε μια γυναίκα από τον Εχίνο Ξάνθης και έναν άνδρα από την Αλεξανδρούπολης ενώ σε σύγκριση με την Δευτέρα 6/4 δεν φαίνεται να έχει νοσηλευτεί κάποιο νέο κρούσμα.

Δυο εξιτήρια δόθηκαν το τελευταίο 24ωρο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σε άτομα που νόσησαν από κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον μέχρι τώρα αριθμό των εξιτηρίων στα έντεκα (11).

Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 45 ετών από τον Εχίνο της Ξάνθης και έναν άνδρα ηλικίας 86 ετών από την Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που νοσηλεύονται είναι 16. Από αυτά, τα τέσσερα (4) νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, ένα (1) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και έντεκα (11) στη μονάδα “Covid-19”.

Από τις 17 Μαρτίου, που στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εισήχθη για νοσηλεία το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα από την περιοχή της Θράκης, έχουν νοσηλευτεί 33, συνολικά, άτομα. Από αυτά, έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό έξι ασθενείς, εκ των οποίων οι τέσσερις από την περιοχή της Ξάνθης και δύο από τον Έβρο.

Η κατάσταση στο ΠΓΝΑ μέχρι και το πρωί της Τρίτης 7/4/2020 διαμορφώνεται ως εξής: τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που νοσηλεύονται είναι 16. Από αυτά τα τέσσερα (4)νοσηλεύονται στη ΜΕΛ, το ένα (1)στην ΜΕΘ και τα έντεκα ( 11) στην Covid 19.

ΠΗΓΗ: ΜΑΧΗΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑