Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 10th, 2020 | by fileto

0

Φτάνει το ξεσκόνισμα …Μακάριε!

Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra Channel» και τη δημοσιογράφο κυρία Ν. Γιάμαλη, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης για μια ακόμη φορά …ξεσκόνισε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Μακάριος ανέφερε:

«H Κυβέρνηση και o Κυριάκος Μητσοτάκης, σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση, έβαλαν πρώτα και πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο. Θέλουμε την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι -αν είναι δυνατόν- εδώ για να ξεκινήσουμε μαζί την προσπάθεια να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα για την επανεκκίνηση της οικονομίας».

Η κοινωνία, τόνισε ο κ. Λαζαρίδης, έχει «αγκαλιάσει» την συγκεκριμένη πολιτική, όπως αποτυπώνεται και σε όλες τις δημοσκοπήσεις και δήλωσε βέβαιος πως «στο τέλος, ενωμένοι, θα κερδίσουμε και αυτόν τον “πόλεμο”».

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του χθεσινού κρίσιμου Eurogroup, ο κ. Λαζαρίδης μίλησε για μια κατ’ αρχήν «ικανοποιητική συμφωνία που προσφέρει νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της πανδημίας. Έρχεται μάλιστα να συμπληρώσει τις πρόσφατες θετικές αποφάσεις για δημοσιονομική ευελιξία και ενίσχυση της ρευστότητας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα».

Αυτή η συμφωνία, εκτίμησε, «είναι η αρχή μιας σειράς άλλων αποφάσεων. Δεδομένου ότι η ιστορία της Ευρώπης είναι μια ιστορία συμβιβασμών, πιστεύω ότι έχουμε και άλλα βήματα να δούμε στο έργο. Όπως σωστά είπε ο πρόεδρος του Eurogroup, κ. Μ. Σεντένο, δεν υπάρχουν ταξιδιώτες πρώτης θέσης στην κρίση του κορονοϊού. Είτε θα βουλιάξουμε είτε θα κολυμπήσουμε μαζί».

Φτάνει το ξεσκόνισμα Μακάριε. Ο πρωθυπουργός ξέρει την αγάπη σου που είναι απέραντη!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑