Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 13th, 2020 | by fileto

0

Βγήκε η παραβατικότητα σεριάνι παρά την καραντίνα

ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο διαρρήξεις επιχειρήσεων και δύο απόπειρες κλοπής δίκυκλων μοτοσικλετών, που διαπράχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 3-4-2020, στην πόλη της Κομοτηνής.

Από τους παραπάνω αστυνομικούς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών για διακεκριμένες κλοπές.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι οι δράστες διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις, αφαιρώντας από το εσωτερικό της μίας ένα συρτάρι ταμειακής μηχανής, που δεν περιείχε χρήματα, καθώς επίσης επιχείρησαν να αφαιρέσουν δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, χωρίς να τα καταφέρουν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (12-4-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ακολούθως, το όχημα κινήθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, όπου ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός – διακινητής συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑