Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 14th, 2020 | by fileto

0

ΜΠΑΤΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Δήμαρχε Παγγαίου “λαϊκίζεις”;

Σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Μπαταλογιάννης αναφέρει τρολάροντας, ότι για μια φορά ακόμη  ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης “λαϊκίζει”, μια και εξαγγέλλει μέτρα τα οποία ο ίδιος τα χαρακτήρισε ως λαϊκίστικα όταν τα εξέφρασε η παράταξη Σωστή Επιλογή για τον Δήμο Παγγαίου.

Η ανάρτησή του αναφέρει τα εξής: “Μία εβδομάδα ακριβώς μετά την μοναδική Θεατρική Παράσταση που έδωσε ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Αναστασιάδης στο Δημοτικό Συμβούλιο κατηγορώντας μας ότι προτείνουμε “λαϊκίστικα μέτρα”, ανακοινώνει σήμερα τα ίδια μέτρα που προτείναμε εμείς για τους αγρότες μας από τις 28 Μαρτίου, ξεπερνώντας τον ίδιο του τον εαυτό.

Περιμένουμε να ανακοινώσει μέτρα και για τις άλλες παραγωγικές μονάδες του Δήμου μας αξιοποιώντας βέβαια τις “λαϊκίστικες” προτάσεις μας. Άραγε αν δεν είχαμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για τους πληγέντες οικονομικά αγρότες μας, θα είχε προβληματιστεί έστω και στο ελάχιστο; Θα είχε προβληματιστεί για το γεγονός ότι ήταν ΛΑΘΟΣ η αύξηση των τελών άρδρευσης που πήρε έπειτα από πρόταση του, η Δημοτική του ομάδα;

Γιατί μέχρι τώρα δεν έχει πει κουβέντα για τους πληγέντες αγρότες μας της περιοχής των Τεναγών που κινδυνεύουν να χάσουν την φετινή καλλιεργητική χρονιά; Η συνέχεια στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο…”.

Αναμένουμε απάντηση!


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑