Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 16th, 2020 | by fileto

0

Κλοπές παρά τα μέτρα στην Ροδόπη…

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο διαρρήξεις επιχειρήσεων, μια κλοπή οχήματος και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 14 έως 16-4-2020, στο νομό Ροδόπης.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ημεδαπών και μίας ημεδαπής, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Συνελήφθησαν την 15 και 16-4-2020, στο νομό Ροδόπης, οι τρεις από τους δράστες.

Αναλυτικότερα, από τις αστυνομικές έρευνες προέκυψε ότι οι δράστες ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις σε οικισμό της Ροδόπης και την ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής, καθώς επίσης αφαίρεσαν ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο από την πόλη της Κομοτηνής και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ακόμη ένα όχημα από οικισμό της Ροδόπης, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν από το εσωτερικό των δύο επιχειρήσεων μία ταμειακή μηχανή και ένα συρτάρι ταμειακής μηχανής, τα οποία περιείχαν χρηματικά ποσά.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, η ταμειακή μηχανή και το συρτάρι ταμειακής μηχανής, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑