Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on November 19th, 2020 | by fileto

0

Μόνο φορτηγά θα περνούν την Νυμφαία

«Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση και στη χώρα μας. Τα χθεσινά στοιχεία του ΕΟΔΥ έδειξαν ότι οι δείκτες θετικότητας σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα, αν αναλογιστούμε ότι είμαστε σε καθεστώς lockdown για εβδομάδες. Αυτό αποδεικνύει ότι οι πολίτες σε πολλές περιοχές επιδεικνύουν πολύ πιο χαλαρή συμπεριφορά από ό,τι επιβάλλουν οι συνθήκες. Η χαλαρή συμπεριφορά, όλων μας, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε καθυστέρηση της οριζόντιας άρσης του lockdown», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Πέτσας τόνισε πως η κυβέρνηση προκειμένου να περιορίσει τη διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα λαμβάνει πρόσθετα μέτρα.
Πρώτον, αναφορικά με τις χερσαίες πύλες εισόδου, από αύριο στις 6 το πρωί κλείνει το συνοριακό σημείο ελέγχου της Κρυσταλλοπηγής.
Στα Βόρεια σύνορά μας θα παραμείνουν ανοιχτές οι πύλες εισόδου της Κακκαβιάς, των Ευζώνων και του Προμαχώνα, ενώ από την Νυμφαία θα διέρχονται μόνο φορτηγά αυτοκίνητα.

Όσοι εισέρχονται στην χώρα, εκτός από υποχρεωτική επίδειξη αρνητικού μοριακού τεστ (PCR) 72 ωρών, θα υποβάλλονται και σε rapid test από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.
Όσοι ανιχνεύονται ως αρνητικοί, θα μπορούν να εισέρχονται στη χώρα και να κατευθύνονται στον προορισμό τους με βάση το PLF που θα έχουν υποβάλει.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑