Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on January 26th, 2021 | by fileto

0

Την πάτησε ο παππούς με την fake νύφη

Τέσσερις ακόμη περιπτώσεις κλοπής που έλαβαν χώρα σε περιοχές αρμοδιότητάς τους κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου – Νοεμβρίου 2020 εξιχνίασαν κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Παύλου Μελά, Λαγκαδά και Χαριλάου – Αναλήψεως. Αφορούν σε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού και κοσμημάτων από οικία, σε διάρρηξη δύο οχημάτων με κλοπή χρηματικού ποσού και εγγράφων από το εσωτερικό τους και σε κλοπή από κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας αντίστοιχα.

Χαρακτηριστική είναι η πρώτη περίπτωση για την οποία καταγγέλθηκε ότι, αρχές Ιουλίου 2020, 36χρονος ‘Έλληνας συνοδευόμενος από γυναίκα 31 ετών προσέγγισαν ηλικιωμένο άντρα και αφού συστήθηκαν ως ζευγάρι, του πρότειναν γνωριμία με συγγενικό τους πρόσωπο προκειμένου να συνάψουν σχέση. Λίγες μέρες αργότερα και αφού ο 36χρονος κέρδισε την εμπιστοσύνη του υποψήφιου θύματός του, μετέβη στο σπίτι του ηλικιωμένου στην περιοχή της Πολίχνης μαζί με την προαναφερόμενη συνοδό του και 52χρονη Ελληνίδα, απ’ όπου αφαίρεσαν πάνω από 100.000 ευρώ και χρυσαφικά-κοσμήματα.

Για όλες τις παραπάνω υποθέσεις, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος πέντε συνολικά ατόμων, οι οποίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα συνεχίσουν τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν μεγάλο μέρος καταγγελλόμενων υποθέσεων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑