Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 10th, 2021 | by fileto

0

Κοντά στους επιχειρηματίες ο Μάκης Παπαδόπουλος

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

«Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους στις δύσκολες στιγμές»

148833944_3778347302230735_6753508206021607434_oΜε ανάρτησή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος αναφέρει: «Συναντήθηκα σήμερα (χθες) με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας, για να συζητήσω από κοντά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αγορά, οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις μετά από 12 μήνες πανδημίας.

Η οικονομία μας χρειάζεται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ μέτρα στήριξης. Πρέπει “να πέσει χρήμα” στην αγορά και να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις, όσο περισσότερο γίνεται.

Η “επανεκκίνηση” των επιχειρήσεων δεν μπορεί να παραμένει άλλο μία λέξη χωρίς νόημα. Χρειαζόμαστε ΑΠΟ ΤΩΡΑ ένα ρεαλιστικό, αλλά φιλόδοξο τοπικό σχέδιο, που θα μας βάλει σε μία σταθερή τροχιά προς την ανάκαμψη.

Εμείς, ως δημοτική παράταξη, διεκδικούμε από τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας περισσότερα μέτρα διευκόλυνσης και στήριξης για επαγγελματίες και εργαζόμενους, που δοκιμάζονται.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Πρόεδρο Μάρκο Δέμπα και το μέλος της διοίκησης Μαρία Καραμπουρνιώτη για την ενημέρωση και φυσικά για τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά προς όφελος των ανθρώπων της τοπικής μας οικονομίας».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑