Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on February 25th, 2021 | by fileto

0

ΜΑΚΗΣ ΣΕ ΟΜΗΡΟ: Πρώτα θα μαθαίνεις και μετά θα μιλάς

Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Οφείλει να διαβάσει προσεκτικά την τοποθέτησή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ανακαλέσει τις δηλώσεις του

Μια οφειλόμενη απάντηση έδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος στα όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κρηνίδων, Όμηρος Κυριακίδης.

Ο κύριος Παπαδόπουλος αναφέρει: «Διαβάσαμε με έκπληξη τις αδικαιολόγητα πολύ επιθετικές δηλώσεις του Προέδρου της Κοινότητας Κρηνίδων κ. Όμηρου Κυριακίδη σε βάρος μας. Δεν καταλαβαίνουμε σε τι αποσκοπούν τόσο βαριές εκφράσεις.

Εμείς υπερασπιστήκαμε ένα θετικό αίτημα της Κοινότητας Αμυγδαλεώνα, όπως υπερασπιζόμαστε και προωθούμε όλο αυτό το διάστημα το δίκαιο αίτημα των Κρηνίδων για κτιριακή αναβάθμιση του Λυκείου Κρηνίδων.

Ο κ. Κυριακίδης φαίνεται πως δεν έχει ακούσει ούτε έχει διαβάσει την τοποθέτηση της παράταξής μας στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τη δημιουργία νέου λυκείου στον Αμυγδαλεώνα.

Του παραθέτουμε λοιπόν το τμήμα της σχετικής απόφασης 50/2021 του Δημοτικού Συμβουλίου που αναφέρει τα εξής:

«Ψηφίζουμε ΝΑΙ στο αίτημα για την κατασκευή ενός νέου σχολικού κτιρίου στον Αμυγδαλεώνα που θα στεγάσει το 2ο Λύκειο της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων. Όμως θεωρούμε δεδομένο ότι στις Κρηνίδες θα λειτουργεί το 1ο Λύκειο της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και ως παράταξη στηρίζουμε και θέτουμε ως προτεραιότητα την κτιριακή αναβάθμιση του Λυκείου των Κρηνίδων».

Ωστόσο, ο – λαλίστατος κατά τα άλλα – κ. Κυριακίδης είχε πάθει “αφωνία” πριν από έναν χρόνο, όταν ο Δήμαρχος κ. Μουριάδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Θόδωρος Παπαδόπουλος απένταξαν το έργο κτιριακής αναβάθμισης του Λυκείου Κρηνίδων από πρόγραμμα χρηματοδότησης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Ούτε μία αντίδραση; Ούτε μία διαμαρτυρία; Δηλαδή συμφώνησε με την απένταξη του έργου;

Και τέλος, γιατί δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου, όπως ήταν άλλοι Πρόεδροι Κοινοτήτων, για να εκθέσει τη γνώμη του και να υπερασπιστεί τα αιτήματα της Κοινότητας Κρηνίδων;

Όπως και να ‘χει, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρηνίδων οφείλει να διαβάσει προσεκτικά την τοποθέτησή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ανακαλέσει τις δηλώσεις του.

Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό των Κοινοτήτων του Δήμου και θα υπερασπιζόμαστε τα δίκαια αιτήματά τους, στηρίζοντας με πράξεις τη συνολική και όχι αποσπασματική ανάπτυξη της δημοτικής ενότητας Φιλίππων».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑