Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 2nd, 2021 | by fileto

0

Ρεσιτάλ Νίκου Αγγελίδη για καμώματα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Για όλες τις εξελίξεις γύρω από την ΔΕΣΜΟΣ και το πρόγραμμα της μη επιστρεπτέας, αναλυτική συνέντευξη τύπου παρέθεσαν τα Επιμελητήρια ΑΜΘ.

Η συνέντευξη ξεπέρασε τις δύο ώρες “καθαρού” χρόνου και σε αυτή μίλησαν οι πρόεδροι των έξι Επιμελητηρίων ΑΜΘ, δηλαδή: Νίκος Αγγελίδης πρόεδρος Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνης Γραβάνης πρόεδρος Επαγγελματικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Στέλιος Μωραΐτης πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης, Μάρκος Δέμπας πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας, Στέφανος Γεωργιάδης πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας, Χριστόδουλος Τοψίδης πρόεδρος Επιμελητηρίου Έβρου και πρόεδρος ΠΕΣΥ ΑΜΘ.

Σχεδόν 25 λεπτά μίλησε ο Νίκος Αγγελίδης, κληθείς να καταθέσει στο δημόσιο διάλογο ένα… σύντομο ιστορικό γεγονότων γύρω από την εταιρία ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ. Στο λόγο του υπεραμύνθηκε της στάσης των Επιμελητηρίων προς την ΔΕΣΜΟΣ και τους επιχειρηματίες του τόπου, λέγοντας πως από το 1996 η ΔΕΣΜΟΣ λειτουργεί εύρυθμα και έντιμα, και πλέον ζητούμενο είναι «να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών της περιοχής μας ως προς την εταιρία», όπως είπε.

Αναφορικά με τη μεγάλη καθυστέρηση πληρωμών της μη επιστρεπτέας, είπε: «ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση στους επιχειρηματίες, αν και τα Επιμελητήρια δεν φταίνε για την καθυστέρηση […].

Σας κοιτάω στα μάτια με ξέρετε 20 χρόνια στον θεσμό: τα Επιμελητήρια δεν έχουν το παραμικρό φταίξιμο, ίσα-ίσα προσπάθησαν με συναίνεση να λύσουν το πρόβλημα».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑