Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 8th, 2021 | by fileto

0

Παιχνίδια του καιρού και η Άνοιξη που δεν έρχεται…

Χειμωνιάτικη… χροιά είχε σήμερα ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα επαληθεύοντας την ΕΜΥ, η οποία προέβλεψε ότι δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο χιονοπτώσεων σε ορισμένες ορεινές περιοχές.

Τα ορεινά της Καβάλας πασπαλίστηκαν από χιόνι, αλλά και στα υψώματα του Αγίου Σίλα στην Καβάλα έριχνε χθες το πρωί …χιονόνερο, ανακατεμένο με νιφάδες χιονιού!

Γενικότερα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη είχαμε νεφώσεις με βροχές, στα θαλάσσια-παραθαλάσσια το πρωί αλλά μεμονωμένες καταιγίδες, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές παρουσιάστηκαν νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Ο καιρός αύριο Παρασκευή

Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν ασθενείς βροχές και στα ορεινά ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις.

Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Στην κεντρική Μακεδονία από 00 (μηδέν) έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στις υπόλοιπες περιοχές από -02 (μείον 02) έως 13 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑