Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 9th, 2021 | by fileto

0

Ο ΔΙΑΣ εντόπισε το δέμα με κάνναβη για Σαμοθράκη

Στη σύλληψη ενός 34χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαμοθράκης, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα στην Καμαριώτισσα ν. Σαμοθράκης, για παράβαση του νόμου 4139/2013 ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών” και του άρθρου 1 παρ. 2 του Ν.3459/2006 «κώδικας νόμων για τα ναρκωτικά».

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων συνελήφθη ο ανωτέρω μετά από την παραλαβή δέματος από υπηρεσία μεταφορών, το οποίο περιείχε μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους έντεκα γραμμαρίων και πέντε δεκάτων (11,5 γρ.).

Ανωτέρω δέμα είχε ελεγχθεί την 07/04/2021 εντός Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ”ΔΙΑΣ” και τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση μέχρι την στιγμή που το παρέλαβε ο 34χρονος.

Στη συνέχεια σε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα στην οικία του συλληφθέντα σε περιοχή της Σαμοθράκης, βρέθηκε μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα υπολείμματα δενδρυλλίων κάνναβης (τρίμματα φύλλων και κλωναριών), μη αξιοποιήσιμων ως ναρκωτικές ουσίες, μικτού βάρους διακοσίων πενήντα πέντε (255 γρ.) γραμμαρίων.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑