Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 14th, 2021 | by fileto

0

Η αστυνομία της Καβάλας βρήκε τον οδηγό…

Ήταν πρωί του Σαββάτου 13 Μαρτίου 2021 όταν στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στο ύψος του κάτω Νοσοκομείου, στην Καβάλα, ένα όχημα παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε μια 61χρονη γυναίκα, συνταξιούχο νοσηλεύτρια η οποία εκείνη την ώρα περπατούσε αμέριμνη τον δρόμο που είναι σημειωτέον μονής κατεύθυνσης.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, σε σοβαρή κατάσταση, κατέληξε και οι συγγενείς της δώρησαν και όργανά της.

Με μεγάλη ακρίβεια και ακριβώς έναν μήνα μετά, αστυνομικοί από το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Καβάλας, αξιοποιώντας πληροφορίες και μαρτυρίες, ψάχνοντας υλικό από κάμερες και συντονίζοντας την δράση τους τελικά έφτασαν στον οδηγό ο οποίος προκάλεσε το δυστύχημα.

Πρόκειται για έναν 45χρονο κάτοικο Καβάλας, ο οποίος οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού και παρέσυρε την άτυχη συνταξιούχο τραυματίζοντάς την θανάσιμα, ενώ όπως διαπιστώθηκε, στερούνταν άδειας κυκλοφορίας.

Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για την πρόκληση του δυστυχήματος χωρίς να συλληφθεί, καθώς παρήλθε το αυτόφωρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκινείτο αντίθετα στο μοναδικό ρεύμα κυκλοφορίας που έχει ο δρόμος εξ αιτίας της μονοδρόμισής του, λόγω της πεσμένης γέφυρας!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑