Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 29th, 2021 | by fileto

0

Σύλληψη από λιμενικούς στην Καβάλα για κάνναβη

Στη σύλληψη μιας 26χρονης ημεδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Καβάλας για παράβαση του ν. 4139/2013 ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών”. Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από την Περιφερειακή Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Πειραιά ότι η ανωτέρω κατέχει και διακινεί ναρκωτικές ουσίες, ακινητοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον επιβατικό λιμένα Καβάλας πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τη ν. Σάμο.

Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που της διενεργήθηκε και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ”ΔΙΑΣ”, η 26χρονη βρέθηκε να κατέχει εντός μια τσάντας ποσότητα κατεργασμένης ινδικής κάνναβης σε νάιλον συσκευασία μεικτού βάρους 10,5γρ..

Στη συνέχεια, ακολούθησε περαιτέρω έλεγχος στο ιδιοκτησία της Ε.Ι.Χ. όχημα, όπου εντοπίστηκε ένα (01) χάπι ECSTASY, καθώς και εντός της βαλίτσας της όπου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης σε νάιλον συσκευασία μεικτού βάρους 68,8γρ..

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑