Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 17th, 2021 | by fileto

0

Νίκος, Ευριπίδης και Επιμελητήρια θα ανοίξουν τη Νυμφαία

Δύο χημικές τουαλέτες και έπιπλα για τον εξοπλισμό του ISOBOX που βρίσκεται στο σημείο και αναμένεται να αποτελέσει την λύση για την διενέργεια των απαραίτητων δειγματοληπτικών ελέγχων του ΕΟΔΥ ώστε να επαναλειτουργήσει ο Μεθοριακός Σταθμός της Νυμφαίας παρέδωσαν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος Αντώνης Γραβάνης και μέλη του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης καθώς και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκος Αγγελίδης.

Τα Επιμελητήρια έκαναν το χρέος τους…

186523913_10221700560278157_2643274740079874433_n 188149616_10221700560518163_4860844714788360784_n ΕΡΓΑ-ΝΥΜΦΑΙΑ-1Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Κομοτηνής, Αντώνης Γραβάνης αναφέρει: «επισκεφτήκαμε σήμερα με τον συνάδελφο Πρόεδρο Νίκο Αγγελίδη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Στεργίου το σημείο, όπου με δώρεα των δύο επιμελητηρίων της Ροδόπης εγκαταστάθηκε το isobox για την καταπολέμηση του παραεμπορίου.

Όπως προτείναμε, αυτό θα αποτελέσει και τη λύση για να ανοίξει ο μεθοριακός σταθμός της Νυμφαίας για τουρίστες.

Ήδη ο Στρατός και η Αστυνομία εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς μετά και την άμεση παρέμβαση των Βουλευτών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, Μακάριο Λαζαρίδη και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου. Όλοι οι φορείς δραστηριοποιούνται για να δοθεί λύση.

Παραδώσαμε σήμερα δυο χημικές τουαλέτες δωρεά των Επιμελητηρίων Ροδόπης, Καβάλας, Έβρου και Ξάνθης.

Το Επιμελητήριο μας παραχώρησε και έπιπλα καθώς και επαγγελματίες – μέλη του ανέλαβαν να υλοποιήσουν παρεμβάσεις.

Για μας ως επιχειρηματίες δεν υπάρχει «αύριο», και άμεσα ανταποκριθήκαμε στα αιτήματα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ώστε να μην υπάρχει καμία δικαιολογία.

Οι εργασίες θα τελειώσουν τις επόμενες μέρες, και ΑΜΕΣΑ πρέπει να ανοίξει ο μεθοριακός σταθμός, ώστε να ξεκινήσει η τουριστική κίνηση!

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, και τα Επιμελητήρια δείχνουν το δρόμο.

 Η ανάρτηση του Μακάριου Λαζαρίδη

Σε ανάρτησή του ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης αναφέρει: «Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι το αποτέλεσμα που προέκυψε μετά τις συντονισμένες ενέργειες που έλαβαν ο κ. Λαζαρίδης από κοινού με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλο και το Βουλευτή Π.Ε. Ροδόπης κ. Ευρ. Στυλιανίδη, ενώ καθοριστική για τη θετική έκβαση της υπόθεσης και την επίλυση του προβλήματος ήταν η συμβολή του Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑