Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 18th, 2021 | by fileto

0

Πήγαν τον Αρκουμανέα στη Νυμφαία…

Στον Μεθοριακό Σταθμό της Νυμφαίας βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας συνοδευόμενος από τον βουλευτή Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη, τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη και τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Ροδόπης κ.κ. Αντώνη Γραβάνη και Νίκο Αγγελίδη καθώς και της Καβάλας .

Ο κ. Αρκουμανέας βρέθηκε στο σημείο σε σχέση με την οργάνωση της παρουσίας των μονάδων του ΕΟΔΥ, ενώ στις δηλώσεις δήλωσε αισιόδοξος για την επαναλειτουργία του σταθμού τις επόμενες ημέρες.

«Ήρθαμε για αν δούμε επιτόπου το θέμα που έχει προκύψει με το συνοριακό σταθμό και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, να δούμε που θα γίνονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι».

a0e64521-photo-2Ο κ. Αρκουμανέας αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για την προετοιμασία του χώρου που θα φιλοξενήσουν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, τονίζοντας πως οι εργασίες προχωρούν καλά, με τον ίδιο να δίνει το παρών για την σωστή οργάνωση των ελέγχων.

«Δεν έχει τελειώσει η Πανδημία, βλέπουμε με αισιοδοξία τον τουρισμό, αλλά πρέπει να προσέξουμε» ανέφερε τονίζοντας πως «προέχει η δημόσια υγεία,  αλλά είναι μεγάλο θέμα για να ανοίξει η δίοδος για την τοπική οικονομία και τον τουρισμό».

«Θα γίνουν όλα οργανωμένα, με τους φορείς για να υποδεχθούμε τον κόσμο με ασφάλεια» τόνισε επισημαίνοντας πως «θα ξεκινήσουμε άμεσα τη λειτουργία για τους τουρίστες».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑