Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 28th, 2021 | by fileto

0

Μια Σαμοθρακίτικη εταιρεία στις Κυκλάδες…

ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ SAOS FERRIES
Όπως είχαμε ανακοινώσει, από τις 15 Μαΐου ισχύει η νέα διευρυμένη πολιτική παροχών της Saos Ferries προς τους κατοίκους και επισκέπτες των νησιών και για το σύνολο των δρομολογιακών γραμμών στις οποίες δραστηριοποιείται.
Έτσι
1) Για όλο το 2021 τα πλοία του ομίλου θα μεταφέρουν το σύνολο των επιβατών (Ελλήνων και αλλοδαπών) από και προς τα νησιά του Καστελλόριζου, της Ανάφης και της Δονούσας εντελώς δωρεάν, συμπεριλαμβανομένης και της δωρεάν μεταφοράς των Ι.Χ. οχημάτων τους.
2) Επιπλέον, τα τρία πλοία του ομίλου, (Ε/Γ-Ο/Γ Σταυρός, Ε/Γ-Ο/Γ  Σαόνησος, Ε/Γ-Δ/Ρ Ζέφυρος), κατά την εκτέλεση των δρομολογίων τους σε όλες τις ακτοπλοϊκές γραμμές τις οποίες εξυπηρετούν, θα μεταφέρουν, κατά τα χρονικά διαστήματα από 15-5-2021 έως και 30-6-2021, καθώς και από 15-9-2021 έως και 31-10-2021, εντελώς δωρεάν όλους τους επιβάτες προς όλους τους υπόλοιπους προορισμούς τους (Ρόδο, Σύμη, Τήλο, Χάλκη, Νίσυρο, Κω, Σύρο, Τήνο, Άνδρο, Κάρυστο, Κύθνο, Κέα, Λαύριο, Πάρο, Νάξο, Αιγιάλη, Κατάπολα, Κουφονήσι, Σχοινούσα, Ηρακλειά, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο, Θήρα, Θηρασιά, Λέρο, Λειψούς, Πάτμο, Αρκιούς, Αγαθονήσι, Πυθαγόρειο Κάλυμνο, Ψέριμο, Μαστιχάρι Κω).


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑