Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 12th, 2021 | by fileto

0

Ο νοσηλευτής που αυνανιζόταν δίπλα σε ναρκωμένη 23χρονη

Ελεύθερος κυκλοφορεί πλέον ο 48χρονος νοσηλευτής του Νοσοκομείου Δράμας ο οποίος νάρκωσε με αναισθητικό μια 23χρονη που λίγες ώρες πριν είχε κάνει εγχείρηση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας και άρχισε να… αυνανίζεται δίπλα στο κρεβάτι της, τον Ιανουάριο του 2016!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο έκφυλος νοσηλευτής είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 15 ετών για απόπειρα βιασμού, έκθεση ζωής σε κίνδυνο και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ωστόσο το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης τού επιφύλασσε ευνοϊκότερη μεταχείριση, καθώς έριξε την ποινή του στα εννέα έτη, αναγνωρίζοντάς του ελαφρυντικά. Έτσι, δύο ημέρες πριν από τη δίκη αποφυλακίστηκε με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου, έχοντας περάσει πεντέμισι χρόνια στη φυλακή:

 

«Η κόρη μου δεν θέλει να θυμάται τι συνέβη»

«Το παιδί μου το νάρκωσε και προσπάθησε να το βιάσει πάνω στο κρεβάτι που ήταν ασθενής… Η κόρη μου δεν θέλει να θυμάται τι συνέβη. Δεν εμπιστεύεται κανέναν, δεν μπορεί να κάνει εύκολα παρέες. Παίρνει ακόμη και άδειες από τη δουλειά της χωρίς κανέναν λόγο. Δύσκολες καταστάσεις…» δήλωσε ο πατέρας της 23χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και χαρακτήρισε επικίνδυνο τον 48χρονο, πατέρα δύο παιδιών: «Να προσέχουν οι γονείς και τα κορίτσια όλου του κόσμου. Είναι επικίνδυνος! Ακόμα και όταν έπαιρνε άδειες, περνούσε κάτω από το σπίτι μας, για να πάρει καφέ»!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο του 2016. Ο Β.Ρ. πιάστηκε στα πράσα από μια ασθενή, που νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με την 23χρονη, την ώρα που είχε κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του και αυτοϊκανοποιούνταν μπροστά στο κρεβάτι της κοπέλας, της οποίας είχε σηκώσει τη χειρουργική ρόμπα και είχε ανοίξει τα πόδια της!

Προηγουμένως κατηγορείται ότι της είχε χορηγήσει ενδοφλέβιο αναισθητικό, για να τη φέρει σε κατάσταση καταστολής, ώστε να προχωρήσει ανενόχλητος στην αρρωστημένη πράξη του. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και αμέσως έτρεξαν στον θάλαμο η μητέρα της 23χρονης, μία νοσοκόμα και δύο αναισθησιολόγοι, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον νοσηλευτή και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Χαράλαμπο Αποστολίδη, οι αναισθησιολόγοι δοκίμασαν διάφορα αντίδοτα για να επαναφέρουν την άτυχη κοπέλα, η οποία κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της!

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑