Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 16th, 2021 | by fileto

0

Απαξίωση Μουριάδη για το Kavala Air Sea Show

Το θέμα της ματαίωσης της διοργάνωσης του AirSea Show στην Καβάλα απασχόλησε για ακόμα μια φορά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Τρίτης 15 Ιουνίου.

Το θέμα τέθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» Μάκη Παπαδόπουλο ο οποίος πρότεινε να κληθεί σε επόμενη συνεδρίαση ο διοργανωτής του show Παναγιώτης Γεωργιάδης προκειμένου η απόφαση για την ματαίωση ή όχι του show να παρθεί από το δημοτικό συμβούλιο κι από τον δήμαρχο.

«Στο πρόσφατο βίντεο για την προβολή της Καβάλας, το οποίο παραδόθηκε από τον ανάδοχο στον Δήμο Καβάλας τον Νοέμβριο του 2020, δεν υπάρχει ούτε μια εικόνα από το AirSea Show. Άρα να θεωρήσουμε ότι η μη διοργάνωσή του ήταν μια προειλημμένη απόφαση της Διοίκησης του Δήμου;», ρώτησε η δημοτική σύμβουλος, Αναστασία Ιωσηφίδου.

Απαντώντας ο κ. Μουριάδης, αναφέρθηκε επί προσωπικού στον Διευθυντή της διοργάνωσης, Σμήναρχο (Ι) ε.α., Παναγιώτη Γεωργιάδη, σημειώνοντας ότι η απόφασή του να αποχωρήσει υλοποιήθηκε από τη στιγμή που «καταργήθηκε» το γραφείο το οποίο υπήρχε για τις ανάγκες του AirSea Show στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, μετά από απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη να αξιοποιήσει τους εν λόγω χώρους.

 «Έκτοτε ο κ. Γεωργιάδης πήρε το παιχνίδι του και πήγε να παίξει αλλού. Εγώ δε φωνάζω κανέναν κ. Γεωργιάδη για να συζητήσουμε. Καλή επιτυχία στον κ. Γεωργιάδη. Υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να βοηθήσουν στην οργάνωση. Ουδείς αναντικατάστατος. Άλλωστε τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους. Θυμάστε άλλωστε ότι το AirSea Show ξεκίνησε χωρίς τον κ. Γεωργιάδη», απάντησε με σκληρή γλώσσα ο Δήμαρχος Καβάλας.

«Δε γινόμαστε ανταγωνιστικοί με το AirSea Show. Ρωτήστε το Επιμελητήριο τι πρόσφερε η διοργάνωση, πέρα από το να γεμίζουν οι καφετέριες. Εμένα μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως έχουν και ας είναι εναντίον μου», πρόσθεσε ο κ. Μουριάδης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑