Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 16th, 2021 | by fileto

0

Πήραν στην Καβάλα συσκευές αποστείρωσης κινητών

ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ…

Συσκευές αποστείρωσης κινητών θα προμηθευτεί η ΠΕ Καβάλας για τουριστικούς λόγους και μάλιστα 150 τεμάχια και ατομικές συσκευές… αποστείρωσης των κινητών τηλεφώνων

Οι συσκευές αυτές λαμβάνονται για τουριστικούς λόγους και όπως λέει το σκεπτικό της προμήθειας θα… αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν της.

Την έγκριση της σχετικής δαπάνης των 5.250 ευρώ ζήτησε και πέτυχε (ελέω …κυβερνησιμότητας) ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κος Αντωνιάδης από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ. Θα αποκτηθούν 150 Κάψουλες UV (προς 35 ευρώ η μία) οι οποίες θα φέρουν ασύρµατη βάση φόρτισης 5W και θα μπορούν να φορτίσουν και να καθαρίσουν smartphones (κλειδιά, ακουστικά και άλλα προσωπικά αντικείµενα) χάρη στα ενσωµατωµένα φώτα LED UV-C.

Το κάθε gadget θα φέρει και το λογότυπο της Περιφέρειας! Μαζί με τις κάψουλες, η Περιφέρεια θα διαθέσει για την τουριστική προβολή της Καβάλας και της Θάσου μάσκες πολλαπλών χρήσεων, αντισηπτικά μαντηλάκια καθαρισμού, τα μίνι σταχτοδοχεία και τα αντιβακτηριακά στυλό με το λογότυπο της Περιφέρειας και στους επικεφαλής των γκρουπ θα χαρίζει και ένα… σημειωματάριο!». Τα παραπάνω έκανε γνωστά με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας κ. Χρήστος Χατζηπέμου.

Ο ίδιος σχολίασε σκωπτικά πως  «έτσι εξηγούνται οι ουρές από αυτοκίνητα που έχουν παρατηρηθεί τελευταία στο συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας… Ορδές τουριστών έχοντας πληροφορηθεί τις παροχές Μέτιου – Αντωνιάδη – Τσώνη ετοιμάζονται να κατακλύσουν την περιοχή της Καβάλας». «Πάντως» συμπλήρωσε «επειδή οι κάψουλες που σκοτώνουν τα βακτήρια είναι μόλις 150, πρώτα θα μοιραστούν στο προσωπικό και τα μέλη των Επιτροπών της ΠΕ Καβάλας… Για να δώσουν αυτοί πρώτοι το καλό παράδειγμα…».

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑