Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 25th, 2021 | by fileto

0

Δεν είμαστε μισθοφόροι τονίζει ο Βουρβουκέλλης

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ

 Για το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Ιουνίου στις 13.00 έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ για τον μήνα Ιούνιο.

Πλην όμως, η ώρα έναρξης της συνεδρίασης μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά για κάποιους συμβούλους, ως προς τη συμμετοχή τους, καθώς δεν είναι για όλους εύκολο να απουσιάσουν από τα εργασιακά τους καθήκοντα.

Τη θέση της παράταξής μας, ως προς την επιλογή της συγκεκριμένης ώρας, περιέγραψε σε δήλωσή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης και μέλος της παράταξής μας, Οδυσσέας Βουρβουκέλλης:

«Η διοίκηση της Περιφέρειας, ο Περιφερειάρχης αλλά και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου για άλλη μία φορά δείχνουν μία τεράστια απαξία προς τα εργαζόμενα μέλη και τους επιχειρηματίες που μετέχουν του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και προς τις δημοκρατικές αρχές οι διέπουν την υπόσταση και την λειτουργία του κορυφαίου συλλογικού οργάνου της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Απόδειξη η σύγκληση της συνεδρίασης την Δευτέρα 28/6 και ώρα 13:00. Δυστυχώς, αγνοούν ότι για όλους εμάς που δεν είμαστε «μισθοφόρα μέλη» της διοίκησής τους αυτή είναι μία ώρα σκληρής εργασίας και παραγωγής και μάλιστα υπό τις αντίξοες συνθήκες που διαμόρφωσε η υπερδεκαετής οικονομική κρίση αλλά και η πανδημία.

Με ποια αναίδεια λοιπόν μας καλούν να ανταποκριθούμε συμμετέχοντας στη συνεδρίαση σε μία χρονική στιγμή που εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις μας και να πληρώσουμε εργαζόμενους, φόρους και εισφορές αλλά και να παράγουμε προς όφελος της τοπικής και της περιφερειακής οικονομίας;

Η εξήγηση μπορεί να είναι διττή.

Είτε δεν έχουν δουλέψει ποτέ στον ιδιωτικό τομέα, οπότε δεν γνωρίζουν, είτε το επιλέγουν επίτηδες ώστε να μας αποτρέψουν από την συμμετοχή μας στην συνεδρίαση.

Αμφότερες όμως οι εκδοχές αποτελούν προσβολή για όλους τους πολίτες της ΑΜΘ που αρνούνται χρεοκοπίες, υπερβαίνουν δυσκολίες και εργάζονται παράγουν υπό τις εξοντωτικές συνθήκες που επικρατούν.

Δεν ξέρω, άλλωστε τι άλλο διαφορετικό θα μπορούσε να περιμένει κανείς από την διοίκηση που απέτυχε εδώ και ένα έτος να καταβάλλει την «μη επιστρεπτέα ενίσχυση» στις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πανδημία!»


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑