Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 30th, 2021 | by fileto

0

Πυροβόλησαν παιδιά και διασώστες του ΕΚΑΒ

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν προχθές στην Ηράκλεια Σερρών. Κάτοικος της περιοχής που τελικά συνελήφθη πυροβόλησε με δικανο πέντε ανήλικους μετά από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους.

Αμέσως κλήθηκε στην περιοχή το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε από τον καταυλισμό των Ρομά τρία παιδιά.

Επίθεση δέχτηκαν όμως και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν να παραλάβουν τα τρία παιδιά από τον καταυλισμό, από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο, μετά το συμβάν με τους πυροβολισμούς.

Η κλήση στο ΕΚΑΒ Σερρών έγινε στις 8 μμ προχθες το βράδυ και η ανταπόκριση ήταν άμεση (2-3 λεπτά), καθώς στην Ηράκλεια υπάρχει ασθενοφόρο Βάση-ΕΚΑΒ.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Επιλογές» κάτοικος της περιοχής φέρεται να πυροβόλησε με δίκαννο 5 ανήλικους μετά από διαπληκτισμούς.

Στο σημείο είχε συγκεντρωθεί πλήθος Ρομά και παρότι υπήρχε περιπολικό της Αστυνομίας κάποιοι προχώρησαν σε λεκτικές επιθέσεις στο πλήρωμα του ασθενοφόρου. Εισήλθαν στην καμπίνα του ασθενοφόρου και δεν άφηναν τους διασώστες να κάνουν την δουλειά τους.

Ο ένας διασώστης δέχτηκε και σωματική επίθεση. Οι διασώστες όμως αντέδρασαν με ψυχραιμία, έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά και τα μετέφεραν για το νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος δράστης συνελήφθη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑