Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 1st, 2021 | by fileto

0

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Καβάλα

ΗΚατερίνα Σακελλαροπούλου θα βρεθεί στις 2 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή στις 10:30 το πρωί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Εκεί θα γίνει δεκτή από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κωνσταντίνο Αντωνιάδη. Στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Καβαλιώτη ήρωα του 1821 Ιλαρίωνα Καρατζόγλου.

Στις 11:45 η ΠτΔ θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Μεγάλης Λέσχης, ενώ ακολούθως, σε ειδική τελετή, θα ανακηρυχθεί Επίτιμη Δημότης Καβάλας σύμφωνα με τη σχετική, πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Αμέσως μετά, θα ξεναγηθεί στο Δημοτικό Μουσείο Καπνού.

Στις 18:00 το απόγευμα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί το Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας στις Κρηνίδες όπου θα γίνει δεκτή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στέφανο, ενώ στις 19:00, η Πρόεδρος θα ξεναγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

Το πρόγραμμα της κ. Σακελλαροπούλου στην Καβάλα θα ολοκληρωθεί στις 21:00 το βράδυ με το επίσημο δείπνο που θα παρατεθεί προς τιμήν της από τις αρχές του τόπου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑