Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 8th, 2021 | by fileto

0

Στο σφυρί κατάστημα στην Αμμόγλωσσα Κεραμωτής

Ένα παραλιακό κατάστημα στην Αμμόγλωσσα, της Κεραμωτής, στον Δήμο Νέστου  Καβάλας, βγήκε στο σφυρί στο πλαίσιο διαγωνισμού της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου που λήγει σήμερα το μεσημέρι.

Πρόκειται για κατάστημα 66,16 τμ που αναπτύσσεται σε ένα οικόπεδο 1.300 τμ, το οποίο είναι ελεύθερο.

Η παραλία στην οποία βρίσκεται το ακίνητο ξεχωρίζει για το εντυπωσιακό της σχήμα που θυμίζει γλώσσα. Ακριβώς απέναντι από την Αμμόγλωσσα βρίσκεται η Θάσος και η Θασοπούλα. Η παραλία έχει μήκος 5 km και μόνο ένα μικρό τμήμα της, είναι οργανωμένο με beach bars, ξαπλώστρες και ομπρέλες.

O διαγωνισμός που είναι ανοικτού τύπου θα έχει διάρκεια μέχρι σήμερα το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου ενώ η τιμή εκκίνησης καθορίζεται στα 20.000 ευρώ. Η διάρκεια της μίσθωσης είναι 5 έτη με δυνατότητα παράτασης για άλλα 4.

Η χρήση του μισθίου όπως αναφέρεται στους ειδικούς όρους του διαγωνισμού προβλέπει «κάθε επιτρεπόμενη τουριστική χρήση, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία» ενώ αναφορικά με την καταβολή του μισθώματος, είναι 5% επί της ανώτατης ήδη υφιστάμενης προσφοράς.

Όπως αναφέρεται στους όρους του διαγωνισμού «το μίσθωμα θα αναπροσαρμόζεται ετησίως κατά ποσοστό ίσο με το δείκτη τιμών καταναλωτή, όπως αυτός προσδιορίζεται εκάστοτε από την αρμόδια αρχή, πλέον μιας ποσοστιαίας μονάδας (ΔΤΚ + 1%), σε περίπτωση, δε, όπου το άνω ποσοστό είναι κατώτερο του 2%, η αναπροσαρμογή ορίζεται κατ´ ελάχιστο στο ποσοστό αυτό (2% επί του εκάστοτε καταβαλλόμενου μισθώματος)».

Ο ενδιαφερόμενος για να συμμετέχει θα πρέπει να καταθέσει εγγύηση συμμετοχής 2.500 ευρώ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑