Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 24th, 2021 | by fileto

0

Μάτωσε ο γάμος με τρείς νεκρούς στην Καβάλα

Μια αναστροφή και η απροσεξία ήταν η αιτία να λουστεί στο αίμα γαμήλιο γλέντι την Παρασκευή 23 Ιουλίου στην Καβάλα, στο Περιγιάλι.

Οι δαιμονισμένες σειρήνες των ασθενοφόρων που διέσχιζαν το κέντρο της Καβάλας για να φτάσουν το γρηγορότερο στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος φανέρωνε ότι κάτι σοκαριστικό είχε συμβεί ανατολικά της πόλης.

Στο ύψος του κέντρου διασκεδάσεως «Καβαλιώτισσα» όπου θα γινόταν γαμήλιο γλέντι και η αναστροφή ενός οχήματος την ώρα που στην είσοδο του κέντρου γινόταν ο υγειονομικός έλεγχος των καλεσμένων έγινε το κακό.

Η ώρα ήταν 8 το απόγευμα και ένα αυτοκίνητο, στην προσπάθειά του να κάνει αναστροφή επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού συγκρούστηκε με διερχόμενη μοτοσικλέτα που κινούνταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, με μεγάλη ταχύτητα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και την ώρα εκείνη βρισκόταν και πεζοί στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο οδηγός της μηχανής, ενώ η μοτοσικλέτα η οποία εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά, σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους τρεις, πριν καταλήξει σφηνωμένη  ανάμεσα σε δύο οχήματα.

Νεκροί, εκτός από τον οδηγό της μηχανής, είναι δύο άτομα από τη Δράμα, μητέρα και γιος, καλεσμένοι του γάμου.

Παράλληλα είχαμε και τρεις τραυματίες οι οποίοι νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός οδηγός της μηχανής που σκοτώθηκε ακαριαία είναι από την Καβάλα και πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο να το βαφτίσει τον επόμενο μήνα.

Οι δυο άλλοι νεκροί, μια μητέρα με το γιο της, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι αυτή τη στιγμή, προέρχονταν από την πόλη της Δράμας και ήταν καλεσμένοι του γάμου.

Μετά το γεγονός το γλέντι του γάμου αναβλήθηκε, όπως ήταν φυσικό μια και το ισχυρό σοκ δεν άφηνε περιθώρια για κάτι διαφορετικό.

Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Κομνηνού.

220958293_10226315773740404_1477930353104249972_n

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Την 23-7-2021 και ώρα 20.00, στην Καβάλα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, η οποία στη συνέχεια ανετράπη εκτός οδοστρώματος, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και παρέσυρε πεζούς.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο 32χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας και δύο πεζοί ημεδαποί, ένας 39χρονος και μια 61χρονη, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν άλλοι τρεις πεζοί ημεδαποί, ηλικίας 52, 68 και 68 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑