Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 4th, 2021 | by fileto

0

Σκοτώνονται στην Καβάλα για τον ΑΟΚ!

Μόλις 13 ΠΑΕ έχουν λάβει την αδειοδότηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2 ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι 4 εξ’ αυτών είναι οι ομάδες Β’ των «Big 4».

Η διαδικασία ελέγχου από την ΕΕΑ συνεχίζεται καθώς απομένουν να εξεταστούν 17 ακόμη φάκελοι ενώ έχουν «κοπεί» συνολικά 6 ΠΑΕ, ανάμεσα τους και η ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Μια ανακοίνωση όπου παραθέτουν επτά εύλογα ερωτήματα εξέδωσαν οι “Γαλάζιοι Αργοναύτες” για το εχθές, το σήμερα και το αύριο του Α.Ο Καβάλα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έπειτα από τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα που συμβαίνουν στην ομάδα της πόλης μας, σαν σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΟΚ απαιτούμε επίσημες απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα μας.
1) Γιατί δηλώνατε άνοδο και επιστροφή στην Α εθνική ενώ δεν είχατε την οικονομική ευχέρεια να τρέξετε το σύλλογο, δίνοντας ελπίδα και υποσχέσεις στον κόσμο της ομάδας;
2) Ενώ έχετε δηλώσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν ότι δεν επιθυμείτε τα προεδριλικια γιατί δεν δώσατε εξ αρχής την ομάδα στον Καναδό επενδυτή και φτάσαμε σε αυτό το σημείο σήμερα;
3) Γιατί οι μετοχές παραδόθηκαν αφού έληξε η προθεσμία της συμμετοχής της ομάδας στην super League 2;
4) Πείτε στον κόσμο της Καβάλας που θα αγωνίζεται του χρόνου ο ΑΟΚ;
5) Αληθεύουν οι φήμες παράτασης της προθεσμίας;
6) Γιατί τόσο μυστικοπάθεια όλο αυτόν τον καιρό;
7) Έρχεται πριν δύο χρόνια ένας αποδεδειγμένα μεγάλος επενδυτής με την πρόθεση να συνεισφέρει στην ομάδα και τον απορρίπτετε;

Μέχρι εχθές λέγατε ότι ο ΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία και μόλις βρέθηκε ο αγοραστής ξαφνικά έγινε παντοπωλείο. Απογοητεύσατε μια ολόκληρη κοινωνία και αναρωτιόμαστε πώς κατάφεραν τρεις Καβαλιώτες να οδηγήσουν έναν τόσο ιστορικό σύλλογο στον αφανισμό. Χάσατε την ευκαιρία να γίνετε ήρωες.
ΥΓ. Ο ΑΟΚ δεν είναι τσιφλίκι κανενός.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑