Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 6th, 2021 | by fileto

0

Πέθανε από ανακοπή θεατής εκδήλωσης στην Καβάλα

Ακυρώθηκε τελικά η εκδήλωση η οποία ήταν να γίνει στον υπαίθριο χώρο της Παλιάς Μουσικής στην χερσόνησο τη Παναγίας στο πλαίσιο του φεστιβάλ Cosmopolis, γιατί πριν ξεκινήσει, ένας 70χρονος επισκέπτης από την Καστοριά έπαθε προφανώς καρδιακή ανακοπή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου εξέπνευσε.

Μόλις σημειώθηκε το επεισόδιο και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ειδοποιήθηκε διασώστης ο οποίος μετά από λίγο πήγε στον χώρο της εκδήλωσης και παρείχε τις πρώτες βοήθειες ενώ κατέφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο προσέγγισε τον χώρο με δυσκολία λόγω παρκαρισμένων οχημάτων στους γύρω δρόμους, οι οποίοι σημειωτέον είναι και στενοί.

Το δυσάρεστο γεγονός του αιφνίδιου θανάτου του άνδρα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2021 στην Παλιά Μουσική.

Μετά το περιστατικό οι διοργανωτές ως όφειλαν ακύρωσαν την εκδήλωση και εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: ««Η Διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, η οργανωτική ομάδα και οι εθελοντές του Cosmopolis είμαστε συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο ενός ανθρώπου το βράδυ της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2021, λίγο προτού ξεκινήσει προγραμματισμένη εκδήλωσή του φεστιβάλ στον αίθριο χώρο της Παλιάς Μουσικής.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς την οικογένεια και τους οικείους του συνανθρώπου μας, η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των επόμενων εκδηλώσεων του Cosmopolis αναβάλλεται. Για την οριστική ημέρα και ώρα διεξαγωγής της παρουσίασης θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑