Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 11th, 2021 | by fileto

0

Ο σκύλος Λάϊκα βρήκε την κρυμμένη κάνναβη

Συνελήφθησαν προχθες (9-8-2021) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “Laika” στην οικία του, καθώς και στην κατοχή του, εντόπισαν τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 209,8 γραμμαρίων, έναν (1) μεταλλικό τρίφτη και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

10082021nark002Στη δεύτερη περίπτωση , οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο ημεδαπό, διότι κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “Laika” στη δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, καθώς και στην οικία του εντόπισαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένη στο χώρο της μηχανής της μοτοσικλέτας μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 14,3 γραμμαρίων, ενώ στην οικία του εντόπισαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 13,2 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 237,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑