Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on August 11th, 2021 | by fileto

0

Συνελήφθη ο 21χρονος δράστης στις Σέρρες

Συνελήφθη χθες (10 Αυγούστου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο 21χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 20χρονο στην θωρακική χώρα, μετά από διαπληκτισμό τους λόγω προσωπικών διαφορών.

Στη συνέχεια ο 21χρονος διέφυγε πεζός, όπου μετά από αναζητήσεις και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σε κοντινή περιοχή και συνελήφθη.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ενώ από τον χώρο κατασχέθηκε ένα τμήμα λαβής μαχαιριού.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών, 1 μαχαίρι μήκους 19 εκατοστών και 1 κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στον χώρο όπου συνελήφθη ο ανωτέρω.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΦΟΝΟΣ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σερρών από το αποτρόπαιο έγκλημα ενός 22χρονου, ο οποίος για αστείο λόγο μαχαίρωσε τον 20χρονο φίλο του στην πλατεία του χωριού Άνω Καμήλα.

Ο 22χρονος δολοφόνος, τα ξημερώματα της Τρίτης, επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 20χρονο νεαρό, επειδή του πήρε την κοπέλα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος του 20χρονου έχει ανεβάσει στα social media φωτογραφίες και βίντεο με το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον άτυχο νεαρό.

Μάλιστα, στην φωτογραφία του ο δράστης, γυμνός από την μέση και πάνω, κρατάει ένα μαχαίρι στο ίδιο ύψος του στόματός του και γράφει χαρακτηριστικά ως σχόλιο πως «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι», κάτι που σημαίνει ότι ο νεαρός ίσως να κοινοποίησε την φωτογραφία του αφού σκότωσε τον άτυχο φίλο του.

Εκτός από την ανατριχιαστική φωτογραφία υπάρχει και ένα βίντεο στο οποίο ο δράστης κουνάει το μαχαίρι του και σε μια στιγμή το εστιάζει στην κάμερα του τηλεφώνου του, δείχνοντας το αίμα που έχει πάνω στην λεπίδα και όλα αυτά την στιγμή που ακούει ένα τραγούδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος είναι παιδί οικογένειας με προβλήματα και στο σχολείο τον απέβαλαν συχνά λόγω παραβατικής συμπεριφοράς. Πριν από μερικούς μήνες είχε τελειώσει και την στρατιωτική του θητεία.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑